ЄВРО-2012. Португалія та Данія потішили вболівальників у Львові пятьма мячами. Першим своє прізвище на табло «Арени Львів» запалив Пепе. Кремезний оборонець ударом головою замкнув подачу Жоау Моутінью з кутового.

Подвоїв перевагу португальців Елдер Поштіґа. Нападник скористався чудовим пасом Нані і вразив ближній кут воріт Андерсена. У цьому епізоді зі своїми захисними обовязками не впорався Сімон Кєр.

Португальці втратили пильність біля своїх воріт і цим скористались данці. Триходівку Ромедаль — Крон-Делі — Бендтнер останній завершив ударом головою з одного метра у порожні ворота. Воротарю збірної Португалії Руї Патрісіу залишалось лише дивуватись – куди поділись його оборонці?

За другий мяч Нікласа Бендтнера воротар може покладати провину на лише одного захисника – Пепе. Гравець «Реала» програв повітряну боротьбу данському велетню. Бендтнер скористався навісом Якобсена і розстріляв ворота суперників.

Переможний мяч португальці забили завдяки інтуїції свого наставника Паулу Бенту. Він повірив у нападника Варелу, якому знадобилось лише три хвилини перебування на полі, щоб гарматним пострілом забити перший офіційний м’яч за збірну.

Copyright © 2012 euronews