В усі часи попит на красиві, якісні та екологічні меблі залишається високим. Тим паче, на меблі з натуральної деревини. В інтернет-магазині меблів із натуральних матеріалів «Клен» знайдете саме такі меблі, які підійдуть для інтер’єру вашої квартири чи будинку, зроблять ваше житло по-справжньому затишним і комфортним. Тут є широкий асортимент дерев’яних ліжок, ліжок з матрасом, комодів, столів, стільців, лавок, комплектуючих для дерев’яних драбин: сходи, баляси, стовпи, перила тощо, йдеться на сайті http://klen.ua/.

Упродовж свого життя ми витрачаємо понад 30% часу на сон.
Для хорошого сну, відпочинку, відновлення сил потрібне зручне ліжко. Ліжко, виготовлене з екологічно чистого матеріалу (бук, ясен, клен), подарує здоровий сон та стане прикрасою інтер’єру вашої оселі.

Двоспальне ліжко «Лучана» (артикул LBZ-007100-006) із розміром матраса 1600х2000 міліметрів, яке є в асортименті нтернет-магазину «Клен», коштує всього 3200 гривень. Фото з сайту http://klen.ua/krovati/

З давніх часів наші пращури використовували дерев’яні ліжка, бо вважали їх зразком елегантності, надійності, практичності, а в наш час дерев’яні ліжка стали еталоном екологічної безпеки.

Саме екологічні ліжка пропонує інтернет-магазин «Клен». У ньому широкий вибір ліжок італійських дизайнерів: «Венеція», «Міледа», «Лучана». Наприклад, ліжко «Венеція» має 50 варіантів цієї моделі, а ліжко «Лучана» - п’ять видів розмірів та п’ять різних кольорів. Двоспальні та односпальні дерев’яні ліжка виготовляють із дерев’яних брусків і дошок, які не мають шкідливих речовин, небезпечних для здоров’я та довкілля.

Щодо дизайну дерев’яних ліжок, то вони гармонійно вписуються у різні стилі інтер’єру – незалежно, чи ваша спальня облаштована класично, чи має ознаки модного нині хай-теку.

Деякі дизайнери, які використовують у створених інтер’єрах виключно дерев’яні меблі, гармонійно поєднують елементи старовини із сучасним стилем, створюючи ексклюзивний та неповторний шарм спальні. Такі свіжі ідеї і рішення повертають моду на дерев’яні меблі. Виготовлення дерев’яного ліжка знову стає актуальним. Цю тенденцію сповідують нині багато меблевих салонів та інтернет-магазинів.

Дерев’яні ліжка, порівняно із ліжками, виготовленими із ДСП, коштують дорожче. Але з огляду на якість виробу з дерева, його індивідуальність, красу структури дерева, надійність та довговічність, можна прийти до впевненого висновку про те, що дерев’яне ліжко коштує тих грошей.

Наприклад, двоспальне ліжко «Лучана» (артикул LBZ-007100-006) із розміром матраса 1600х2000 міліметрів, яке є в асортименті нтернет-магазину «Клен», коштує всього 3200 гривень, хоча раніше його ціна сягала 4581 гривню. Така суттєва знижка, як на мене, варта уваги.

Ірина МИКИТЧУК
для «Урядового кур’єра»