УКРАЇНО, ВПЕРЕД! Національну збірну та всіх її вболівальників привітав з яскравою перемогою над командою Швеції Президент України Віктор Янукович.

Глава держави високо оцінив гідну гру українських спортсменів у їхньому стартовому матчі в рамках фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Він зазначив, що поєднання молодості та досвіду дало змогу команді проявити характер та перемогти. «Вітаю всіх нас з блискучою перемогою», — наголосив глава держави.

«Спасибі нашій збірній, всім гравцям і тренерам за першу перемогу. Спасибі Україні за потужну підтримку і нашої збірної, і в цілому прекрасного свята європейського футболу, — зазначив у своєму вітанні Прем’єр-міністр Микола Азаров. — Підтримка наших футболістів відчувалася всюди. Я відчув цей підйом і в фан-зоні на Хрещатику, і на стадіоні. Переконаний, це значною мірою допомогло гравцям збірної здобути перемогу в непростій, але чесній спортивній боротьбі. Збірна показала високий клас гри, і я, як і кожен громадянин України, пишаюся цією перемогою нашої країни».