ДИПЛОМАТІЯ. Віктор Янукович прийняв вірчі грамоти від новопризначених надзвичайних і повноважних послів іноземних держав: Федеративної Республіки Нігерія — Франка Нгозі Ісоха, Киргизької Республіки — Улукбека Чиналієва, Федеративної Республіки Німеччина — Крістофа Вайля, Естонської Республіки — Сулева Канніке, Арабської Республіки Єгипет — Усами Тауфіка Юсефа Бадра.

Вірчі грамоти Президенту також вручив посол, Голова Представництва Європейського Союзу Ян Томбіньські.

Віктор Янукович побажав дипломатам успішної роботи в Україні. «Щоб та робота, яку ви будете здійснювати, йшла на користь нашим країнам», — зазначив Президент.

Нині, підкреслив глава держави, в Україні реалізуються реформи в багатьох сферах життя — вони, в тому числі, стосуються розбудови демократичних інституцій, політичної системи, громадянського суспільства. Триває також робота над наближенням національного законодавства до європейського, додав він.

Віктор Янукович наголосив, що готовий до постійного діалогу з дипломатами, зокрема з економічних питань. Він також звернув увагу дипломатів на співпрацю з бізнесом, яка ведеться в рамках Ради вітчизняних та іноземних інвесторів при Президентові України, повідомляє прес-служба глави держави.