ПОДІЯ. Віктор Янукович взяв участь в урочистій церемонії відкриття конкурсу молодих виконавців «Дитяча «Нова хвиля — 2012», який відбувається в Міжнародному дитячому центрі «Артек».

Глава держави привітав гостей та артеківців із цією святковою подією, висловивши переконання, що всі учасники конкурсу, безперечно, дуже талановиті і за ними велике майбутнє. «Побажаємо учасникам конкурсу яскравих виступів. І в цей день підтримаємо їх і душею, і нашими оплесками», — сказав він. Віктор Янукович подякував за організацію конкурсу «Дитяча «Нова хвиля—2012» композитору Ігореві Крутому, якому присвоєно звання народного артиста України, а потім подивився виступи конкурсантів.

У Міжнародному дитячому центрі «Артек» він також ознайомився з роботою дитячого табору «Морський». Директор «Артека» Олена Піддубна розповіла главі держави про організацію відпочинку дітей у таборі: розпорядок дня, оздоровлення, умови проживання, а також про історію табору «Морський».

Президент оглянув один із його корпусів і поспілкувався з вихованцями «морського» загону. Діти поцікавилися у Віктора Януковича, чи мріяв він у дитинстві побувати в «Артеку». Президент відповів, що мріяв, і мрія здійснилася — в цей день він відвідує «Артек».

Відповідаючи на запитання дітей, глава держави зазначив, що для того, аби стати Президентом країни, безумовно, потрібно мати лідерські якості, опановувати знання і головне — робити все з любов’ю. Як повідомляє прес-служба глави держави, Віктора Януковича посвятили в «почесні артеківці» та подарували йому артеківську форму.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»