НАДЗВИЧАЙНА ПРИГОДА. Лише дивом черговий рейс приміського автобуса «Новоград-Волинський — Велика Горбаша» не закінчився масштабною трагедією для двох десятків пасажирів. Транспортний засіб неспішно рухався до останньої вибоїни звичним маршрутом, як раптом машину почало кидати на дорозі з боку в бік, а водій, який ще мить тому впевнено тримав кермо, чомусь упав на нього.

Невідомо, як розгорнулись би події далі, якби саме цим рейсом не повертався додому з чергування водій пожежної машини Новоград-Волинського підрозділу МНС Віталій Купріянчук. Кількох часток секунди вистачило, щоб рятувальник, який сидів на пасажирському місці в середній частині салону, вже опинився біля водія й перехопив кермо у свої руки. Уже справою техніки стало з’їхати на узбіччя і зупинити автобус.

Спроби надати невідкладну допомогу водієві, якому раптово стало зле, результатів не дали. Як констатували лікарі швидкої допомоги, що доїхали на терміновий виклик, Анатолій Дмитренко помер ще за кермом автобуса. Він до останнього намагався не допустити біди, однак не зміг.