ПРЕСА ПРО МАТЧ. Налаштовуючи своїх улюбленців на гру проти збірної Росії, польські ЗМІ на всі лади вихваляли гру збірної України з командою Швеції і бідкалися, що не мають свого Шевченка.

«35-річна легенда українського футболу на гол шведа Ібрагімовича відповів двома, і господарі Євро несподівано стали лідерами групи D», — пише tvn24.pl.

«Чи Шевченко упродовж останніх років акумулював енергію на Євро? Це виглядало, як спортивне воскресіння», — цитує Gazeta Wyborcza одного з польських спортивних коментаторів. Видання нагадує, що капітан збірної України є одним з найстарших футболістів в історії європейських футбольних першостей, який забиває голи на Євро.

Видання Sport.pl підкреслює, що мало хто сподівався на появу Шевченка на полі з перших хвилин, однак тренер збірної України Олег Блохін мав «прекрасне передчуття» щодо лідера української команди.

Звертаючи увагу на суперництво лідерів команд Шевченка й Ібрагімовича, Sport.pl зазначає, що колись в італійському «Мілані» прекрасно грав Шевченко, а нині його замінив Ібрагімович. Молодший на шість років (від Шевченка — Ред.) швед був кращим у своїй команді, але він програв суперництво з капітаном збірної України», — наголошує видання.