ДОРУЧЕННЯ. Цими вихідними на Київщині розбився літак із парашутистами, а в Луцьку обвалився під’їзд житлового будинку. На вчорашньому засіданні Кабінету Міністрів глава уряду Микола Азаров доручив розібратися в цих трагедіях, знайти і притягнути до суворої відповідальності винних у недбалості.

«Потрібно не лише з’ясувати всі обставини трагедії, а й чітко  визначити їх причини. Зробити висновки, принципові висновки, аби надалі нічого подібного не сталося», — наголосив Микола Азаров. Слід визначити весь ланцюжок, який призвів до трагедії, притягти до суворої відповідальності всіх, хто своїми діями чи бездіяльністю допустив можливість виникнення причин, що призвели до трагедії, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

«Треба зробити висновки як за кримінальною, так і за адміністративною лініями, — наголосив Прем’єр-міністр. — Адже проблеми, які призвели до трагедії, певно, виникли не за один день. Всі, хто винен, повинні понести сувору відповідальність».