ФУТБОЛ. Наставник київського «Динамо» Олег Блохін приїде на домашнє тренування динамівців перед грою з ФК «Порту» (Португалія). Про це УНН повідомило джерело наближене до тренерського штабу ФК «Динамо».

«Він має їхати на тренування перед грою з «Порту». Я думаю, що він буде більше на тренуванні, але скільки – цього ніхто не знає. Це вже від нього залежить – який у нього буде стан», – сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, головний тренер «Динамо» Олег Блохін отримав дозвіл від лікарів відвідати тренування своєї команди.

В свою чергу, президент клініки «Борис» Михайло Радуцький поінформував, що Олег Блохін не полетить до Португалії на матч своїх підопічних.

«Нікуди літати до Нового року не буде. Це ніхто не відмінив. Це принципово. Є речі для яких сто відсотків є протипоказання – не можна літати, і не можна на стадіон, а на тренування вже він почав ходити і по троху буде збільшувати час, який він проводить з командою. Я думаю, що це нормально», – сказав він.

Нагадаємо, матч групового раунду Ліги чемпіонів між «Порту» (Португалія) та «Динамо» (Київ), відбудеться 24 жовтня 2012 року в м. Порто на стадіоні «Estadio Do Drago».

Зазначимо, що головний тренер ФК «Динамо» (Київ) Олег Блохін постійно перебуває на зв'язку зі своїми помічниками.