ПОШТА. Сьогодні за годину до офіційного відкриття фан-зони ЄВРО-2012 у Києві вводяться в обіг дві поштові марки, присвячені проведенню континентальної першості з футболу в Україні. Про це УНН повідомили у прес-службі Укрпошти.

«Укрпошта пишається тим, що має змогу прославляти на весь світ події, пов’язані із проведенням в Україні Чемпіонату Європи з футболу. Водночас, і це дуже приємно, наші поштові марки становлять неабияку колекційну цінність як серед збирачів тематичної філателії, наприклад спортивної, так і серед широкого загалу філателістів. А також все більше й більше ними цікавляться діти та дорослі, котрі до цього часу не мали такого захоплення, – розповіла учасникам і гостям свята філателії генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Оксана Плотнікова. –  Щиро сподіваюсь, що сьогоднішні випуски теж не залишить нікого байдужим, і кожен  очевидець сьогоднішніх подій захоче придбати художні мініатюри на згадку про незабутні дні ЄВРО-2012 в Україні».

Нагадаємо, це черговий випуск Укрпошти, присвячений Чемпіонату Європи з футболу. Укрпошта – офіційний ліцензіат УЄФА ЄВРО-2012тм – вже випустила поштовий блок «УЄФА ЄВРО-2012тм. Україна-Польща», дві зчіпки по чотири марки в кожній: «Міста-господарі УЄФА Євро-2012» та «Футбольні арени УЄФА ЄВРО-2012», а також марку з офіційними талісманами «ЄВРО-2012»: «УЄФА ЄВРО-2012тм» (Славко і Славек).