ЛІГА ЧЕМПІОНІВ. За підсумками групового раунду Ліги Чемпіонів в наступну стадію пробилися по дві кращі команди з кожної групи.

Переможцями груп стали такі команди: ПСЖ, «Шальке», «Малага», дортмундська «Боруссія», «Ювентус», «Баварія», «Барселона» і «Манчестер Юнайтед», повідомляє Gazeta ua.

Серед команд, які зайняли другі місця, знайшлося місце і чемпіону України донецькому «Шахтарю», який завершив групове змагання поразкою від «Ювентуса». Компанію йому серед других команд склали «Порту», «Арсенал», «Мілан», «Реал», «Валенсія», «Селтік» і «Галатасарай».

Жеребкування відбудеться 20 грудня. За регламентом змагання команди, що зайняли перше місце, зустрічаються з командами, що зайняли друге місце. На даній стадії не можуть зустрітися клуби з однієї країни або ті, які грали в одній групі.

Перші матчі 1/8 Ліги чемпіонів 2012/2013 відбудуться 12-13 і 19-20 лютого 2013 року, а поєдинки - 5-6 і 12-13 березня 2013 року.

Нагадаємо, що донецький «Шахтар» в заключному раунді групового етапу Ліги чемпіонів мінімально програв туринському «Ювентусу» 0-1 і, зайнявши друге місце в групі, продовжить виступ в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.