ФЛЕШМОБ. Акція «Український цвіт» об’єднала молодь з усієї України. Жителі кримського міста стали свідками велелюдного флешмобу, який відбувся на Центральній площі. Молодь, що з’їхалася до Судака з різних регіонів України, вдягнувши вишиванки, розхвилювала місто патріотичними емоціями. Вони, виконуючи українські народні пісні, створили атмосферу єднання і дружності. Підсиленням патріотичної енергетики стали вигуки й дарування усмішок один одному. А вагомим елементом флешмобу було створення напису «Україна», коли учасники взялися за руки, посилаючи одне одному частинку тепла.

Організатори «Українського цвіту» зазначили, що такі акції є необхідними, оскільки пробуджують свідомість і мотивують до створення схожих заходів, які надихали б український народ на виявлення патріотизму й цінування своєї нації. 

Зупинятися на досягнутому кримська молодь не збирається. Зараз вони розпочали активну підготовку до свята Андрія й Різдва Христового. «Свято Андрія відбудеться в одному сімферопольському кафе, де, крім вечорниць і гадання, можна буде придбати передріздвяні даруночки, — ділиться планами натхненниця акції Люба Калмакова. — А на Різдво обов’язково зберемо кримчан, щоб показати їм вертеп і разом заколядувати».