КАНТРІ-ДІВА. Американська кантрі-співачка Тейлор Свіфт запалила Різдвяні вогні у Лондоні. На заході британської столиці у торговельному центрі Вестфілд Свіфт виступила в рамках промо-туру нового альбому «RED», або «Червоний». Послухати співачку та хоча б краєчком ока поглянути на неї у Вестфілді зібралися тисячі фанів. Продажі «RED» стартували в США дуже успішно. За перший тиждень прихильники таланту Свіфт розкупили мільйон двісті копій.

Це вже третій альбом двадцятидворічної співачки, що увірвався до чартів, слідом за «Fearless» 2008-го року та «Speak Now», 2010-го. Вона єдина виконавиця, якій вдалося продати в США більше мільйона копій двох нових альбомів протягом вже першого тижня.

Свіфт виглядала ефектно у довгій червоній сукні. Разом з групою дітей вона запалила різдвяні вогні та виконала три хіти на радість публіці: «We Are Never Ever Getting Back Together», «Love Story» та «RED».

В iTunes «Red» піднявся на вершину iTunes чартів лише через 36 хвилин після презентації в США, яка відбулася 22 жовтня. Протягом першого тижня в iTunes продали майже півмільйона його копій.

Популярність нового альбому зростає завдяки промо-туру американської зірки. «RED» продемонстрував, що Тейлор Свіфт, схоже, залишає кантрі заради популярної музики. Можливо ці зміни привернуть нових прихильників до творчості співачки.

 Copyright © 2012 euronews