КІНО. Агент ФБР Дейл Купер знову розслідуватиме шокуюче вбивство старшокласниці Лори Палмер.

У Голівуді зніматимуть продовження культового серіалу дев'яностих – «Твін Пікс», повідомляє ТСН.

Продюсери шоу розповіли – «Твін Пікс» був запланований на п'ять сезонів, і відзнятого двадцять років тому матеріалу вистачить і на продовження. Голлівудські боси розглядають варіант випуску трьох сезонів серіалу.

Останні кілька років фабрику мрій охопила мода на повернення старих героїв. Культові фільми та серіали перезнімають. Тому на хвилі подібного інтересу відновлення «Твін Піксу» виглядають досить правдоподібно.

Нагадаємо, що у 2007 році журнал «Time» назвав серіал в числі Кращих ТВ-шоу всіх часів. Основна сюжетна лінія фільму – історія розслідування спеціальним агентом ФБР Дейлом Купером шокуючого вбивства старшокласниці Лори Палмер.

Перед глядачами серіалу відкривається життя невеликого провінційного американського містечка, населеного дружними, наївними і трохи ексцентричними людьми.

Історія починається з звістки про знахідку оголеного тіла Лори Палмер, яке було загорнуте в поліетилен і викинуто хвилями на берег озера. В ході розслідування перед уважними поглядами агента Купера, шерифа Трумана та його помічників проходять різні жителі Твін Пікс. Поступово глядач відкриває для себе темну і страшну сторону життя мешканців, на перший погляд, тихого і мирного містечка.