ВИБОРИ. Бразильська поліція заарештувала кандидата на посаду міського радника за роздачу кокаїну потенційним виборцям.

Як повідомляє Terra Brasil, інцидент стався в Ітакоатіре, штат Амазонас, в єдиний день виборів, 7 жовтня, в неділю.

Як з'ясувалося, 32-літня Кармен Христина да Сілва Ліма почала свою незвичайну агітацію вранці в неділю. Вона роздавала людям листівки з інформацією про себе, при цьому до кожного інформаційного листка був прикріплений пакетик з кокаїном. Да Сілва Ліма видавала виборцям листівки з машини.

Побачивши, що навколо автомобіля кандидата в міськраду зібралось безліч людей, поліція, яка чергувала неподалік, вирішила встановити, що там відбувається. Коли да Сілва Ліма і її помічник помітили це, вони спробували зникнути з місця події, проте незабаром були затримані.

У машині кандидата в міськраду виявили 11 пакетиків з кокаїном. Яку кількість наркотику кандидату вдалося розповсюдити разом з листівками, невідомо. Да Сілву Ліму заарештували за підкуп виборців і розповсюдження наркотиків, передає ТСН з посиланням на Lenta.ru.

Як відомо, в Україні під час парламентських виборів кандидати в народні депутати активно роздають виборцям на округах гречку, запрошення в музеї, продуктові набори та екскурсійні поїздки.