ФУТБОЛЬНИЙ ДЕНЬ. 6 листопада київський громадський транспорт працюватиме в посиленому режимi, а київський метрополiтен змiнить графiк роботи у зв'язку з проведенням на НСК «Олiмпiйський» матчу 4-го туру групового раунду Лiги чемпiонiв УЄФА «Динамо» (Київ) – «Порту» (Португалiя).

Як повiдомляє прес-служба Київської мiськадмiнiстрацiї в понедiлок, в день матчу з 21:00 на всiх лiнiях метрополiтену, а також на трамвайних, тролейбусних та автобусних маршрутах буде збiльшено кiлькiсть одиниць транспорту.

Для безпеки гостей стадiону за одну годину до початку матчу станцiя метро «Палац спорту» закриється на вихiд пасажирiв i працюватиме лише як пересадочна з лiнiї на лiнiю, а станцiя «Олiмпiйська» буде закрита на вхiд i вихiд пасажирiв, тобто поїзди курсуватимуть без зупинки.

Пiсля завершення гри в разi потреби може бути обмежений вхiд пасажирiв на станцiях «Олiмпiйська», «Палац спорту» i «Площа Льва Толстого».

Для зручностi вболiвальникiв у нiч з 6 на 7 листопада київське метро працюватиме на одну годину довше, нiж зазвичай. Пiсля проходження останнiх поїздiв буде органiзовано перевезення уболiвальникiв наявними маршрутами вiд станцiй метро.

НСК «Олiмпiйський» вiдкриється за двi години до матчу - о 19:45. 

Інтерфакс-Україна