МОЛОДІЖНА ПОЛІТИКА. Цього року у Харкові знову шукатимуть таланти під час проведення інноваційного форуму. Як поінформував начальник управління у справах сім’ї та молоді Харківської міської ради Костянтин Підгорний, форум проходитиме в рамках програми «Молодь Харкова». На її реалізацію буде виділено 1 мільйон 425 тисяч гривень, що на 10% більше, ніж торік.

У рамках інноваційного форуму, за словами Костянтина Підгорного, молоді харків’яни зможуть представити свої бізнес-розробки і проекти, кращі з яких отримають цінні призи. У цьому заході візьмуть участь також бізнесмени міста. Заплановано, що форум проведуть у кінці травня чи на початку червня, коли у студентів уже закінчаться заняття, але вони ще не роз’їдуться по домівках.

Серед інших запланованих молодіжних проектів, які реалізовуватимуть в місті, Костянтин Підгорний назвав створення єдиної молодіжної інформаційної системи, покликаної об’єднати молодих харків’ян в Інтернет-просторі. Також у Харкові продовжать проводити традиційні молодіжні заходи: ігри КВК, День молоді й інші. «Хочу нагадати, що 2013 рік в Україні визначений як рік дитячої творчості, тож багато уваги ми приділятимемо й  позашкільним заходам», — резюмував Костянтин Підгорний.