ЯРМАРКИ. 7, 9 та 10 листопада у столиці відбудуться традиційні сільськогосподарські ярмарки. Про це УНН повідомили у Головному управління внутрішньої торгівлі та побутового обслуговування населення КМДА.

На них реалізовуватимуть продукцію фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств Київської та інших областей України.

Зокрема, 7 листопада ярмарки відбудуться у:

Дніпровському районі на просп. Возз’єднання, 2–8;

 – Подільському районі на просп. Правди, 31–35;

 – Шевченківському районі на вул. Трудовій, 7–А.

9 листопада, у п’ятницю, ярмаркуватимуть у:

 – Голосіївському районі на просп. 40–річчя Жовтня, 116;

 – Дніпровському районі на вул. Гродненській, 1/35–5;

 – Оболонському районі на вул. Бережанській, 15;

 – Печерському районі на розі вулиць Первомайського і Мечнікова та у Тверському тупику, 8;

 – Подільському районі на просп. Правди, 5–11;

 – Солом’янському районі на вул. Освіти (в межах вулиць Вузівської та Кривоноса);

 – Шевченківському районі на вул. Воровського, 2–4, вул. Ризькій, 1,

 вул. Якіра, 19, вул. В.Піка, 18, розі вул. Щусєва та Тираспольської.

 А 10 листопада ярмарки відбудуться у:

 – Голосіївському районі на вул. Паньківській, 18–20;

 – Дарницькому районі на вул. Ревуцького;

 – Деснянському районі на вул. Лисківській (в межах вулиць Радунської та Милославської);

 – Дніпровському районі на бульв. Праці, 3–9;

 – Оболонському районі на просп. Оболонському, 23–43;

 – Печерському районі на вул. Івана Кудрі (в межах вулиць П. Лумумби та Чигоріна);

 – Подільському районі на просп. Московському, 5;

 – Святошинському районі на вул. Генерала Наумова, 23;

 – Солом’янському районі на вул. Стадіонній (в межах вулиць Урицького та Богданівської);

 – Шевченківському районі на вул. Подвойського, 2–12.

 На ярмарках споживачам запропонують різноманітні продукти харчування майже з усіх регіонів України: картоплю, овочі, фрукти, м’ясо та м’ясні продукти, рибу та рибопродукти, цукор, борошно–круп’яні вироби, олію, мед, консервовані продукти та інші продовольчі товари від безпосередніх товаровиробників, підприємств харчової та переробної промисловості за цінами на 10–15% нижчими від ринкових.