ФІЛЬМ. У Криму проходять зйомки римейка фільму Леоніда Гайдая «Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика», передає УНН з посиланням на місцеві ЗМІ.

Нова стрічка називається «Кавказька полонянка-2, або Найновіші пригоди Шурика». Ніну зіграє Анастасія Задорожна, Шурика – зірка Інтернів Дмитро Шаракоіс. Геннадій Хазанов постане в образі товариша Саахова, а Михайло Єфремов стане адміністратором готелю і знавцем тостів.

«Ми працюємо не покладаючи рук, дуже поспішаємо. Показати фільм хочемо або на Новий рік, або на Восьме березня», – розповів Михайло Воронков, режисер «Кавказької полонянки-2».

«Робити римейк за настільки популярним у країні фільмом – справа надзвичайно ризикована.Тут неодмінно треба знайти щось своє, оригінальне - стрибнути вище голови, щоб копія вийшла не гіршою за оригінал», – зазначив Геннадій Хазанов, який грає товариша Саахова, великого чиновника з маленького кавказького містечка.

Треба зазначити, що паралельно йдуть зйомки ще одного римейка картини, але Воронков запевняє, що пріоритетне право тільки у його знімальної групи.

Нагадаємо, у серпні 2011 року стало відомо, що на Кавказі знімуть римейк фільму Леоніда Гайдая «Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика» (1966). Повідомлялося, що зйомки будуть проходити на Кавказі (фільм Гайдая знімався у Криму). Режисером римейка був призначений Федір Бондарчук.