СПІВПРАЦЯ.У Токіо проходить четверте спільне засідання Координаційної Ради з економічного співробітництва з Японією при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України та Комітету ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу «Кейданрен».

Засідання відбувається під керівництвом міністра економічного розвитку і торгівлі України Петра Порошенка та Голови зазначеного Комітету Федерації Мотоюкі Ока.

Участь у заході бере делегація Антимонопольного комітету України на чолі з першим заступником Голови Комітету Рафаелем Кузьміним.

У рамках роботи Координаційної ради планується обговорення питань щодо поточної економічної ситуації та прогнозів в обох країнах, стратегії торгівлі та інвестицій, а також перспектив укладення Угоди про сприяння та взаємний захист інвестицій між Україною та Японією.

Крім того, сторони розглянуть питання перспектив двостороннього співробітництва України з Японією у сферах: торговельно-економічних відносин та інвестицій, промисловості, енергетики, модернізації інфраструктури, туризму, житлово-комунального господарства, сільського господарства та харчової промисловості тощо.

Участь у заході також беруть представники профільних міністерств, організацій, установ та ділових кіл обох країн.

Прес-служба Антимонопольного комітету