ОБМІНИ. У словацькому місті Бардейов, де знаменитий санаторій «Бардейовські купелі», тепер чітко уявляють, яке українське село. Тут відкрилася виставка робіт словацьких, польських та українських фотохудожників. Україну представляють 10 рівнян — членів фотоклубу «Простір-фото». На їхніх світлинах — повсякденне життя українського села: портрети, пейзажі, натюрморти.

— Бардейов — невеличке містечко, історичний центр якого належить до культурної спадщини ЮНЕСКО. Фотомайстри місцевого клубу «Bardaf» — активні учасники найрізноманітніших проектів і просто відкриті до спілкування щирі люди. Вони були учасниками та призерами нашого рівненського «Фотовернісажу на Покрову». Так і зав’язалося наше знайомство, — розставляє акценти керівник клубу «Простір-фото» Олександр Харват. — Зрозуміло, що від пропозиції відкрити завісу над життям українського села ми не могли відмовитися.

До слова, рівненські фотохудожники — переможці кількох престижних міжнародних та всеукраїнських конкурсів і виставок. А в самому Рівному ніколи не тісно фотовиставкам.