СТИХІЙНЕ ЛИХО. Нью Йорк і надалі зазнає негоди, пов’язаної з надходженням урагану Сенді. Пожежні та бригади рятувальників працюють цілодобово, забезпечуючи надання необхідної допомоги.

Місто потерпає від поривчастого вітру і потужного дощу, який не вщухає вже впродовж багатьох годин.

Виглядає на те, що на одній з нью йоркських електростанцій стався вибух. За деякими повідомленнями, на території електростанції і надалі перебувають 19 робітників, які не можуть вибратись з території.

Мер Нью Йорка Майкл Блумберґ, виступаючи зі зверненням до мешканців міста, зокрема сказав:

«Час виїжджати з міста вибіг, отож не виходьте на вулицю, бо ж це надалі є надзвичайно небезпечно. Відтепер і доти, як ураган вщухне, ви мусите залишатися в одному місці. Ви мусите перебувати там, де ви нині перебуваєте, у тому самому місці. Я ще раз мушу на цьому наголосити».

Тим часом ураган Сенді вдарив на терен штату Нью Джерсі. Шквальний вітер, а також дощ завдають шкоди будівлям і шляхам сполучення. На місцях працюють пожежники та порятункові команди. Населення залишається у домівках, і ціла ситуація виглядає надзвичайно серйозно.

Минулорічний ураган Айрін спричинив шкоди на понад 3 мільярди 300 мільйонів євро. Є побоювання, що Сенді може виявитися навіть дорожчим.

Copyright © 2012 euronews