ДІАЛОГ. Прем’єр-міністр Микола Азаров узяв участь у роботі 3-го з’їзду громадської організації «Конгрес ділових жінок України», який відбувся в Києві. Він привітав учасниць Конгресу з 10-річним ювілеєм створення їхньої організації: «Від імені уряду вітаю вас з ювілеєм. Бажаю успіхів у подальшій діяльності». 

Микола Азаров зазначив, що дуже похвальним є той факт, що представниці ділового жіноцтва — це не просто успішні люди, які створюють робочі місця в Україні, вони ще й беруть активну участь в реалізації низки важливих соціальних проектів. «За це вам величезне спасибі. Я закликаю вас до діалогу, до спільної роботи. Уряд підтримуватиме вас на цьому шляху», — пообіцяв він.

Прем’єр також запевнив, що з великою повагою ставиться до жінок, до їхньої наполегливості та вміння досягати мети, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну. А голова правління Конгресу Валентина Шевченко вручила Прем’єр-міністру Подяку за підтримку діяльності цієї громадської організації.