ВЛАДНА РОТАЦІЯ. Члени Кабінету Міністрів, які пройшли за списком до Верховної Ради України, написали заяви на звільнення. Про це сьогодні сказав на брифінгу віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков, передає кореспондент УНН.

Відповідаючи на запитання про те, чи написав віце-прем'єр заяву на звільнення і хто може прийти на його місце, Б. Колесніков відповів: «Я не думаю, що це має велике значення. Головна стратегія - розвиток галузі. Я не придаю якогось особливого значення, хто піде на моє місце. Партія виграла, всі члени списку написали заяви... За підсумками формування більшості, всі процедури до початку роботи Верховної Ради, повинні закінчитися».

Після цього, за його словами, Президент зробить відповідні висновки, заслухає звіти міністрів про їхню попередню діяльність і внесе свої пропозиції стосовно формування нового складу Кабінету Міністрів.

«Рішення буде командним: хто буде в парламенті, хто - в уряді», - додав він.

Як повідомлялося, днями віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко направив Президенту України Віктору Януковичу заяву про відставку.