ЄВРО-2012. Україна і Польща готові до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це заявив  Валерій Хорошковський під час зустрічі з Міністром закордонних справ Польщі Радославом Сікорським, яка днями відбулась у Вроцлаві у рамках візиту Першого віце-прем’єр-міністра України до Республіки Польща. Про це повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».

«Дружня комунікація між нашими країнами, а також співпраця в атмосфері взаєморозуміння та взаємодопомоги стали хорошою базою для організації проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу. Переконаний, Україна і Польща проведуть Євро-2012 на високому європейському рівні, а вболівальники і учасники чемпіонату отримають справжнє задоволення від свята спорту», – заявив Валерій Хорошковський.

Під час зустрічі сторони позитивно оцінили стан і розвиток двосторонніх взаємин в економічній, торговельній та політичних сферах. Перший віце-прем’єр-міністр України подякував польській стороні за системну підтримку євроінтеграційних прагнень України та висловив сподівання на подальше укріплення дружніх двосторонніх відносин.