ДОСЛІДЖЕННЯ. Вчені із різних країн провели масштабне дослідження для виявлення жіночих звичок і підвели підсумок, скільки часу готові витрачати жінки на свої повсякденні заняття, передає ТСН з посиланням на NEWSru.com.

Так, на першому місці для 900 жінок, опитаних під час експерименту, – час, проведений із коханим. На це в середньому не шкодують витрачати по 106 хвилин на день, а максимально – 10 годин. На другому місці для жінок комп'ютер – 98 хвилин на день, на третьому та четвертому – спілкування з близькими та розмови по телефону – 82 та 57 хвилин відповідно.

Найменше жінки хочуть працювати та користуватися громадським транспортом – не більше 30 хвилин на день. Також не дуже жінкам хочеться готувати – 50 хвилин на день, а от вживати їжу не проти протягом 78 хвилин на добу.

На жаль, учені стверджують, що навіть при ідеальному розпорядку дня жінки все одно не стануть щасливішими – тому що навіть наші улюблені заняття при постійному повторенні перестають нам подобатися.

Тим більше, якщо жінка дійсно витрачатиме стільки часу на спілкування з коханим та відпочинок, скільки хоче, то на дітей та роботу по дому залишиться всього-на-всього по 2 хвилини.