ОЗДОРОВЛЕННЯ. ПАТ «Краснодонвугілля» суттєво вдосконалило  лікувально-діагностичну систему працівників.

Після трагічних подій, що сталися улітку минулого року, на підприємстві створено підземні здравпункти для гірників. Кожен працівник періодично проходить повне медобстеження у спеціально створеному компанією лікувально-діагностичному центрі. Підприємство інвестує кошти в утримання та розвиток двох власних санаторіїв-профілакторіїв: придбане нове медобладнання — ультразвукове, для лазеротерапії, ароматерапії і багато іншого. За інформацією прес-служби підприємства, завдяки цьому вже досягнуто суттєвого зниження рівня загальної захворюваності.

До того ж днями місту Краснодон урочисто вручені дві нові машини «швидкої допомоги» марки «УАЗ». На їх придбання компанія, в яку входить підприємство, виділила 300 тис. грн.

«У червні компанія підписала угоду про соціальне партнерство з Луганською облдержадміністрацією і передала місту два автомобілі для поліпшення вчасного надання невідкладної допомоги городянам, особливо жителям віддалених окраїн», — розповів гендиректор ПАТ «Краснодонвугілля» Олександр Ангеловський.