ЗУСТРІЧ. Обов’язком старшого покоління є гідне виховання дітей і забезпечення всіх умов для їхньої успішної самореалізації, наголосив Президент Віктор Янукович  під час спілкування з дітьми з різних регіонів нашої держави.

«Ми, дорослі, зобов’язані вас виховувати в українському дусі. Наше покоління несе відповідальність за те, щоб ви отримали можливість реалізувати себе в житті, отримати достойну освіту, зберегти здоров’я, займатися улюбленими справами», — сказав Президент, звертаючись до юних українців. Він наголосив на важливості для кожного з них знайти свій шлях у житті, обрати професію, яка принесе задоволення їм та буде корисною для держави: «З цього складається наш загальносуспільний успіх — як велика українська родина житиме та господарюватиме тут, на українській землі».

Дуже важливо, упевнений глава держави, щоб у молодого покоління вистачало енергії, професіоналізму й бажання жити та працювати на рідній землі. «Я бажаю, щоб ви були щасливими, щоб досягали своєї мети і ніколи не забували тих, хто вас виховував, — своїх батьків, учителів. Ви — майбутні господарі цієї країни, і від того, як будете ставитися до цієї землі, до великого господарства, яке є в нашій державі, залежатиме майбутнє ваших дітей і наступних поколінь», — цитує слова Президента його прес-служба.