ФАН-ЗОНА. Шведські вболівальники дотримали слова та пригостили Прем’єр-міністра Миколу Азарова пивом, на яке вони побилися об заклад 11 червня у столичній фан-зоні напередодні матчу між нашими національними збірними.

Президент шведського табору вболівальників Ола Сйостед таки передав главі уряду вигране пиво та подарував уболівальницький шарф. У свою чергу Микола Азаров пригостив шведського фана українським пивом, подарував вишиванку та сувенір із зображенням Андріївської церкви.

За символічним келихом пива Прем’єр і вболівальник обговорили футбольні перипетії та перспективи збірних обох країн на чемпіонаті, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Справжнім уболівальникам завжди є про що поговорити. Фото Олега МАРКЕВИЧА

«Дякую, я візьму це пиво, я його чесно заробив. Бажаю вашій збірній перемог, — поділився своїми думками з гостем Микола Азаров. — Я в п’ятницю, сто відсотків, уболіватиму за збірну Швеції, бо надзвичайно хочу, щоб ви перемогли збірну Англії. Повірте, весь стадіон уболіватиме за вас».

У свою чергу Ола Сйостед висловив сподівання, що два наступні матчі його збірна виграє.

Глава Кабінету Міністрів також поцікавився  враженнями шведських фанів від перебування в Україні, на що отримав відповідь, що їм надзвичайно подобається Київ, а українці — дуже привітні та гостинні люди. Шведи запевнили, що ще приїдуть до нашої країни. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»