ПРАВО. Економічна безпека держави—одне з найактуальніших завдань сьогодення. Як досягти її ефективного забезпечення, завдяки яким формам та механізмам найоптимальніше вирішувати проблеми регулювання цього інституту—йшла мова під час Всеукраїнської науково-практичної конференції «Правове регулювання економічної безпеки України в умовах євроінтеграції», що відбулася у Харківському національному університеті внутрішніх справ. 

У роботі  конференції взяли участь заступник міністра внутрішніх справ України—керівник апарату Сергій Лекарь, ректор Національної академії прокуратури України Євген Блажівський, начальник ГУМВС України в Харківській області Віктор Козицький та інші.

Також учасниками цього заходу стали та надіслали тези своїх доповідей  майже 90 представників органів державної влади та місцевого самоврядування, відомих вчених—юристів, економістів та інших фахівців.

За результатами роботи конференції науковці університету підготували проект рекомендацій, в які були внесені зміни та доповнення. Після доопрацювання їх надішлють для практичної реалізації відповідним державним установам і органам місцевого самоврядування.

Високий рівень проведення такого масштабного заходу та злободенність питань, які там розглядалися, відзначив заступник міністра внутрішніх справ України—керівник апарату Сергій Лекарь. Він також  зустрівся та поспілкувався з курсантами та науково-педагогічним складом університету.