НУМЕРОЛОГІЯ ПІДВЕЛА. П’ятниця 13 липня надовго запам’ятається молодій парі з Полтави, яка саме цього дня вирішила одружитися. На жаль, ці спогади не будуть приємними. Коли їхній весільний кортеж повертав від музею історії Полтавської битви на автодорогу Полтава — Гадяч у напрямку Диканського району, де мало бути весілля, мікроавтобус, що їхав у святковому кортежі, різко розвернувся на повороті і завалився на бік, опинившись прямо на проїжджій частині, де в нього в’їхала вантажівка. Удар був досить сильний, але всі 17 пасажирів, на щастя, залишилися живими, тільки дехто зазнав ушкоджень у момент удару. Весілля все-таки було зіпсоване.

— За лічені хвилини на місце дорожньої пригоди виїхали екіпажі ДАІ разом зі слідчо-оперативною групою міліції та каретами швидкої допомоги, — розповів для «УК» начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв. — На місці попередньо встановили причину аварії, внаслідок якої двоє пасажирів доставлені до обласної лікарні в тяжкому стані. Усього госпіталізовано 10 осіб, із них вісім громадян Росії. Решта пасажирів після надання їм першої медичної допомоги повернулися додому.

Порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил  безпеки дорожнього руху, що спричинили тяжкі тілесні ушкодження потерпілим). Винуватця аварії чекає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.