СТИМУЛ. Приємну подію відсвяткував днями майстер Сумського ПАТ «Сумбуд» Дмитро Рожченко. Як подарунок від керівництва потужної будівельної організації він одержав… однокімнатну квартиру. Саме так оцінено ініціативну і результативну роботу молодого будівельника, трудовий стаж якого становить трохи менше десяти років.

Дмитро Рожченко: «Відтепер у цьому будинку — моя квартира». Фото Володимира КОВАЛЕНКА

Як розповіла голова профкому «Сумбуду» Людмила Калантай, таку винагороду передбачено колективним договором, укладеним  профспілковим комітетом товариства з керівництвом організації. Дмитро Рожченко впродовж кількох останніх років подав низку раціоналізаторських пропозицій та ініціював кілька будівельних рішень, що дали змогу не тільки заощаджувати матеріали, а й поліпшити якість робіт, підвищити темпи спорудження, ефективно використовувати житлову площу в новозбудованих приміщеннях, зокрема мансардних поверхів. Тож на ринку нерухомості квартири від «Сумбуду» особливо популярні й затребувані.

Дмитро Рожченко з родини будівельників — на риштуваннях трудяться тато та рідний брат. Свого часу закінчив будівельне відділення Сумського національного аграрного університету. До слова, колективний договір передбачає й інші варіанти стимулювання ефективної праці. Ті, хто має особливі успіхи, можуть розраховувати на одержання цільового житлового кредиту, купівлю квартири на пільгових умовах тощо. Іншими словами, у колективу ПАТ «Сумбуд» є стимули працювати якомога краще.