В ONLINE РЕЖИМІ. З понеділка, 21 травня, пасажири Укрзалізниці зможуть придбати квитки на поїзди через мережу Інтернет за новою системою. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр України – міністр інфраструктури Борис Колесніков.

«Продаж квитків через Інтернет розпочнеться у понеділок, після 15:00», - цитує Колеснікова прес-служба Мінінфраструктури.

Він зауважив, що затримка з продажем квитків в online режимі пов’язана з узгодженням розкладу руху нових сучасних швидкісних поїздів.

«Пізніше починаємо, тому що чекали точного розкладу руху швидкісних поїздів», - наголосив віце-прем’єр-міністр. Тобто з цього часу у продаж надійдуть й квитки на поїзди Hyundai.

Нагадаємо, Укрзалізниця нову автоматизовану online систему, через яку пасажири можуть купити квитки, впровадила у дослідну експлуатацію 17 травня. З понеділка вона працюватиме на повну.

Пасажири мають змогу скористатися новою системою продажу квитків через електронні канали обслуговування на офіційному сайті Укрзалізниці в розділі меню «Пассажирам» або за прямим посиланням http://booking.uz.gov.ua/. Відтак у режимі online можна обрати маршрут, дізнатися про наявність місць на потрібну дату, а також сплатити вартість проїзду.

Ера fm