ФУТБОЛ. Головний тренер київського футбольного клубу «Динамо» Олег Блохін керуватиме командою у матчі 14-го туру чемпіонату України з сімферопольською «Таврією», який відбудеться 3 листопада на «Олімпійському». Правда, наставнику доведеться знаходитися у VIP-ложі, а не на тренерському містку. 

Про це заявив лікар команди Леонід Миронов, передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу ФК «Динамо».

«Останнім часом Олег Володимирович щодня буває на тренуваннях «Динамо» на базі у Конча-Заспі. Спостерігає, бере участь у них, а також у нашому медичному центрі проходить необхідні процедури. У понеділок відбувся консиліум лікарів, на якому Олегу Блохіну дозволено повернутися до активної роботи з 1 листопада. До гри з «Таврією» головний тренер готуватиме команду, проведе співбесіди з гравцями і установку. Безпосередньо на стадіоні працюватиме в роздягальні, але саму гру проведе на трибуні. Якщо все пройде нормально, у наступному поєдинку, проти «Порту», Олег Блохін повернеться на тренерську лаву», – сказав Миронов.

Нагадаємо, на початку жовтня Блохін переніс операцію після того, як попав у лікарню з гіпертонічним кризом. За цей час «Динамо» у чемпіонаті програло «Дніпру» і «Металісту», а також зіграло внічию з «Іллічівцем». На даний час кияни лише треті в турнірній таблиці Прем'єр-ліги і невдало грають у Лізі чемпіонів УЄФА.