КОРУПЦІЯ. Поки сільський голова курортної Миколаївки економив гроші орендарів, місцевий бюджет не дорахувався чималої суми грошей.

Привілеї у вигляді заниженої у два рази плати за використання землі стосувалися лише кількох землекористувачів. Отримавши такі «пільгові» умови, вони протягом 2,5 року не додали до місцевої скарбниці понад два мільйони гривень. Але сільський голова на цьому не зупинився і вирішив ще трохи скорегувати бюджет. Наразі він обвинувачується ще й у незаконному використанні бюджетних коштів у розмірі майже чверті мільйона гривень. Адже саме така сума була перерахована постачальнику сміттєвоза, якого в очі ніхто не бачив.

На сьогодні слідчим відділом прокуратури Криму закінчено слідство стосовно селищного голови. Йому пред’явлено обвинувачення у зловживанні службовим становищем та вчиненні посадового підроблення. Справу направлено до Апеляційного суду автономії для визначення підсудності. Як повідомили у прес-службі прокуратури півострову, днями Центральним районним судом м. Сімферополя розглянуто складений прокуратурою протокол про корупцію стосовно дій голови. Його визнано винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення.