БЛАГОДІЙНІСТЬ. У Чернігові вже другий рік поспіль чіпляли цінники місцевим VIP-персонам. Останні ж намагалися продати зустріч із собою якомога дорожче. Причому не з егоїстичних міркувань, а якраз навпаки: зібрані кошти мали піти на благодійність.

Лави популярних чернігівців, котрі в ім’я доброї справи брали участь в інтернет-аукціоні «Купи зустріч», пропонували поповнити й простим жителям міста, особливо молодим, що полюбляють знайомства. «Благодійний аукціон тривав із листопада, — розповів його ініціатор, представник громадської організації «Демократичний альянс» Геннадій Висоцький. — Участь у ньому взяло майже 180 осіб. Так ми зібрали 8200 гривень. Це більша, ніж торік, сума, тому й можливості ми мали більші».

Організатори благодійного аукціону прибули до дітей з подарунками і казкою. Фото надане Геннадієм ВИСОЦЬКИМ

Насамперед було придбано медичну центрифугу для реанімаційного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні. Друга адреса, за якою вже не вперше навідалися молоді ентузіасти, — Центр соціальної реабілітації дітей в с. Хмільниця Чернігівського району. Діти отримали одяг, іграшки, книжки, канцелярське приладдя. Та найбільше вони чекали на виставу, яку сприйняли з величезною радістю.