№104 (7502)

  • Оксана МАЛОЛЄТКОВА

    Цифрова Україна: презентовано досягнення і плани

    Три роки тому завдяки візії та підтримці Президента Володимира Зеленського в Україні запрацював застосунок «Дія». А тепер «Дія» — це  бренд України, 19 мільйонів користувачів, 14 документів у смартфоні та 30 сервісів, які можна отримати кількома кліками. 

  • Інна ОМЕЛЯНЧУК

    Коли незламність — у генах

    Укотре перечитую конкурсні учнівські роботи. Цікаво, як мислять і формулюють думки нинішні старшокласники? А тема влучає в самісіньке серце: «Розкажу світові про незламність українців».

  • Олександр МОЦНИЙ

    Золота Зірка Героя

    Президент присвоїв звання Героя України і вручив орден «Золота Зірка» підполковникові Артемові Шаркову за особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності країни. 

  • Олександр КРЮЧКОВ

    «Ми живемо від сирен до відбою»

    Повітряна тривога розбудила о 4-й. Суворий чоловічий голос у мобільному телефоні наполегливо радив пройти до найближчого укриття. Швидко одягнувся, взяв «тривожну валізу» (з початку повномасштабної війни вона в мене завжди напоготові) і спустився до підвального приміщення під будинком. Укотре похвалив себе за те, що виклав свій ердгешос (так німці називають цокольний поверх) з міцних бетонних блоків завширшки 60 сантиметрів.