№123 (7521)

  • Віктор КОЗОРІЗ

    Кіборги повертаються

     Цю програму впроваджує благодійний фонд «Громадянин» разом з оздоровчим центром Fortis health. «Програма називається «Кіборги» і охоплює кілька напрямів діяльності. Один з них ми назвали «Реабілітація кіборгів». Вона передбачає надання допомоги з протезуванням пораненим захисникам, їхнє навчання, медичне, психологічне, соціальне і спортивне відновлення», — розповідає віце-президент благодійного фонду «Громадянин» і керівник програми «Кіборги» Олена Шмідт. 

  • Вікторія ВЛАСЕНКО

    «Мирний план» угорського міністра не отримав оплесків у ПАРЄ

     Певно, у кожного, хто чув виступ глави МЗС Угорщини Петера Сіярто в перший день літньої сесії ПАРЄ, яка відкрилася у Страсбурзі, виникнуло почуття, що він слухає речника російського МІДу. Хоча такого конденсованого набору російських наративів складно почути в одній промові навіть представника рф при ООН.

  • Інна ОМЕЛЯНЧУК

    Донорство рятує життя

     Любов Романюк уперше здала кров п’ять років тому, коли побувала в онкогематологічному відділенні обласної дитячої лікарні. Відтоді в центр переливання крові приходить кожні два місяці, частіше не дозволяють лікарі. Жінка має рідкісну групу крові — четверту, ще й мінусовий резус. Отже, її кров просто на вагу золота.

  • Павло КУЩ

    Тут була раша...

    «Ми прішлі сюда навсєгда!..» Так ще недавно голосно хвалилися рашистські загарбники, увірвавшись до українських міст і сіл на півдні та сході України. Дехто із зайд після контрнаступальних операцій підрозділів Сил оборони справді залишився в українській землі надовго чи взагалі назавжди. Інші відступили, лишивши на місці колись симпатичних сіл потворні руїни, купи стріляних гільз, понівеченої зброї та техніки, а також майже суцільні мінні поля.

  • Про присвоєння рангів державним службовцям

     Розпорядження від 19 червня 2023 р. № 539-р

  • Кадрові призначення

     Президент України

    звільнив