№141 (7539)

  • Оксана МАЛОЛЄТКОВА

    Коаліція демонструє абсолютну підтримку

     Промову перед черговим засіданням уряду Прем’єр-міністр Денис Шмигаль розпочав із констатації успішності саміту НАТО, який днями відбувся у Вільнюсі, де всі вкотре переконалися у силі та абсолютній підтримці з боку проукраїнської коаліції.
    «Президент Володимир Зеленський провів переговори з нашими ключовими партнерами. Україна стає сильнішою, ми отримаємо більше зброї для захисту. Адже маємо нові істотні пакети військової допомоги від різних союзників. Більше техніки для наших Сил безпеки та оборони. Більше систем ППО для захисту нашого неба. Більше снарядів для нашого контрнаступу», — цитує слова очільника уряду департамент комунікацій Секретаріату Кабміну. 

  • Голова громадської спілки «Обласне об’єднання «Полтавський пасічник» Наталія Сенчук: «Мрію заснувати в області навчально-реабілітаційний центр із бджільництвом»

     До 24 лютого 2022 року на Полтавщині налічувалося близько тисячі бджолярів. Та й нині тут їх не набагато менше. Про те, як допомагають наближати нашу перемогу, «Урядовому кур’єру» розповіла голова ГС «Обласне об’єднання «Полтавський пасічник» Наталія СЕНЧУК. 

  • Павло КУЩ

    Місто надії

     Недавно один з пабліків, яким користуються вимушені переселенці з тимчасово окупованого рашистами Маріуполя, провів опитування. Перед містянами постало ребром одне, проте важливе запитання: «Чи плануєте ви повертатися до Маріуполя?» Про категоричну відмову їхати до міста після його визволення повідомили всього 17 відсотків опитаних. 22 відсотки ще остаточно не визначилися, а майже половина маріупольців (47,2) запевнили, що обов’язково повернуться туди після деокупації.