№153 (7551)

  • Країна має стати міцнішою

     Як повідомив глава держави, на порядку денному засідання були три теми: енергетика й захист енергетичної інфраструктури України від російських ударів; міжнародна політика, реалізація української формули миру та підготовка до Глобального саміту миру, гарантії безпеки для нашої держави й початок переговорів про вступ у Європейський Союз; бюджетні видатки на державному та місцевому рівнях. Про це повідомляє Офіс Президента.

  • Олег ГРОМОВ

    Ринок нерухомості: пожвавлення попри бомбардування

     Ще на початку літа експерти одностайно прогнозували, що в липні — серпні в Україні спостерігатимемо підвищення цін на купівлю житлової нерухомості на вторинному ринку. Так і сталося. Збільшилася й активність на первинному ринку житла.
    «Урядовий кур’єр» намагався відстежити динаміку цього ринку, дізнатися про нинішні особливості та поміркувати із приводу його найближчої перспективи.

  • Олександр КРЮЧКОВ

    Західна техніка плюс українська сміливість

     ЗСУ показали всім арміям світу, як потрібно воювати у ХХІ столітті, ризикуючи та експериментуючи з речами, про які вони раніше не знали. «Шкодую, — заявив на одному із заходів з модернізації британської армії пан Воллес, — про ті обставини, за яких це відбулося. Але це показало, як потрібно діяти у ХХІ столітті на новому полі бою».

  • Олександр ВЕРТІЛЬ

    Жнивує прикордонна Сумщина

     На Сумщині стало традицією у жнивну пору на базі Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН України проводити День поля. Ось і цими днями в селі Сад, що неподалік Сум, зібралися аграрії, науковці, аби узагальнити зроблене, проаналізувати збирання ранніх зернових та зернобобових культур, окреслити плани на майбутнє.