Співробітники Управління спеціальних операцій Національного антикорупційного бюро склали присягу. Присутній на церемонії Президент Петро Порошенко вказав, що країна чекає від НАБУ рішучого безкомпромісного й ефективного викорінення корупції. Він гарантував політичну волю та підтримку бюро для його ефективної діяльності.

До відомства через відкритий конкурс обрано 347 осіб з-поміж тисяч охочих. Держава створила всі необхідні умови: гідне грошове забезпечення, добрий захист і озброєння, передає слова Президента його прес-служба. Успіх НАБУ в боротьбі з корупцією — це відправна точка успіху України на шляху до Євросоюзу, а в найближчій перспективі, уже через кілька місяців, — до безвізового режиму з ЄС, вважає Петро Порошенко.

На Управління спеціальних операцій НАБУ покладено проведення спецзаходів із захоплення озброєних злочинців і гарантування безпеки учасників кримінального судочинства та безпеки працівників бюро. До складу підрозділу увійшли й найкращі працівники СБУ з величезними досвідом, моральним духом і патріотизмом.