СВЯТО. Сьомий рік поспіль у Буковинському державному медичному університеті урочисто відзначають День Республіки Індія. З цієї нагоди з офіційним візитом до Чернівців прибув другий секретар посольства Індії в Україні пан Аміт Верма.  Він обговорив з ректором університету професором Тарасом Бойчуком проблеми співпраці з університетом, умови навчання та проживання студентів з Індії, які становлять найчисленнішу спільноту іноземних студентів. Торік в університеті створили окремий медичний факультет №3, де навчається 565 студентів з інших країн, 441 з яких  — із Індії.

Святкування відбулося в Палаці культури медуніверситету «Академічний».  Ректор Тарас Бойчук побажав індійським студентам успіхів в опануванні професії лікаря й вручив грамоти та подяки 37 студентам за сумлінне ставлення до навчання, активну участь у роботі студентського самоврядування та художній самодіяльності.

До привітань приєднався професор кафедри фізіології університету Георгій Ходоровський, якому випала честь бути  першим Надзвичайним і Повноважним Послом незалежної України в Індії.

Студенти з Індії підготували яскраву концертну програму.