Понад три тисячі замовлень на товари та послуги загальною вартістю майже 85 мільйонів гривень зареєструвала Дніпропетровська облдержадміністрація в системі ProZorro. Більшість цих угод виконано. І вже можна заявляти про суттєву економію бюджетних коштів завдяки електронним торгам. Зокрема департамент освіти та науки Дніпропетровської ОДА заощадив 3,6 мільйона гривень, департамент охорони здоров’я — 1,8 мільйона, департамент соціального захисту — 1 мільйон. 

«Дніпропетровська ОДА завдяки електронним закупівлям заощадила 8,6 мільйона гривень бюджетних коштів. І це лише за півроку. Уже зареєстровано понад 3 тисячі торгів, що дасть змогу зекономити понад 10 мільйонів гривень. До кінця року очікуємо ще більше», — радіє голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

Він зазначив, що, згідно зі статистикою, яку збирає сама система ProZorro, Дніпропетровська ОДА увійшла до трійки лідерів серед держструктур України — після Міністерства інфраструктури України та Київської міської державної адміністрації. Як повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Дніпропетровської ОДА,  загалом на Дніпропетровщині в ProZorro зареєстровано 7,84 тисячі лотів на  288 мільйонів гривень. Планова економія від цих торгів становитиме майже  27 мільйонів гривень. Уже завершено 2,73 тисячі закупівель, що заощадили понад 14 мільйонів гривень. Електронні торги в системі ProZorro відбуваються в режимі онлайн на сайті bi.prozorro.org. Тут кожен може подивитися, яка установа і за якою ціною придбала товари або послуги. За розпорядженням Валентина Резніченка Дніпропетровська облдержадміністрація перейшла на цю систему в серпні 2015 року.