ІНВЕСТИЦІЇ

А за співпрацю — спасибі! — сказали на Львівщині представникам великого і середнього бізнесу, які провадять в області підприємницьку діяльність та розвивають економіку. Найпотужніші з тих, які за підсумками роботи у 2010 році сприяли розвитку регіону, збільшили обсяги виробництва, створили нові робочі місця, запровадили нові технології, забезпечили надання якісних і конкурентоспроможних послуг та були соціально відповідальними перед працівниками й громадою, удостоїлися звання «Інвестор року». 

Інвестиційна привабливість Львівщини навіть попри непросту економічну ситуацію в державі та світі зростає. Збільшується відповідно і  кількість тих, хто має намір вкладати кошти в розвиток економіки нашого краю. Впродовж 2010 року в різні галузі інвестовано понад $100 млн, а з початку року на Львівщину надійшло 25 млн капіталовкладень. За час незалежності сума іноземних інвестицій перевищила $1,3 млрд. Найбільші капіталовкладення отримали фінансова галузь, промисловість, сільське господарство, торгівля, транспорт і зв’язок.

Утім представники вітчизняного і західного бізнесу цікавляться не лише  Львовом: немало фінансових ресурсів вкладено у розвиток підприємств Буського, Стрийського та Кам’янсько-Бузького районів. Тому важливо, наголосив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, аби влада сприяла розвитку бізнесу та забезпечила рівні умови для вітчизняних та іноземних інвесторів.