Покупки в інтернет-магазинах серед українців стають дедалі популярнішими. Здавалося б, про сервіс, який надають закордонні бренди клієнтам своїх інтернет-магазинів, нам з вами залишається тільки мріяти. Зокрема, про можливість абсолютно безкоштовної доставки, заміни моделі на інший розмір, детальні консультації покупцям по телефону тощо. Однак у Києві уже з’являються «віртуальні» торгові точки, які надають послуги за найвищим класом.

Зокрема, інтернет-магазин італійського взуття в Україні Par-a-porter вигідно відрізняється від подібних закладів. Насамперед ідеться про якість товару: чоловіче, жіноче й дитяче взуття постачається напряму з Італії. А це гарантія, що воно справді оригінальне й відповідає найвищим стандартам. Вибір дуже великий, від масових до ексклюзивних і рідкісних брендів Італії.

Інтернет-магазин забезпечує безкоштовну доставку товару по всій Україні – тож клієнт має змогу ретельно оглянути обрану пару, оцінити якість шкіри і зручність колодки. Оплата ж відбувається тільки після примірки взуття. Якщо ж пара не підійде – її можна безоплатно повернути в магазин.

Доставка товару дуже оперативна – упродовж 24 годин. Для клієнтів діє безкоштовна «гаряча» лінія з мобільних та стаціонарних телефонів України.

Італійське взуття в Києві в магазині Par-a-porter уже встигло оцінити чимало клієнтів.

Жінорчі туфлі Loridlu 204 B3. Фото з сайту http://par-a-porter.com/.– Влітку у мене весілля, – розповідає киянка Марина. – І, звісно, з цієї нагоди я купую все найкраще: сукню відомого бренду, а взуття обрала італійське в інтернет-магазині Par-a-porter. Дуже зручно: переглянула асортимент на своєму смартфоні, зробила замовлення, а увечері обрані туфлі уже доставили мені додому. Розмір і модель підійшли ідеально! Тепер раджу цей магазин усім знайомим.

Стильне і якісне взуття, як відомо, – показник іміджу і високого соціального статусу його власника. Італійці давно стали загальновідомими світовими лідерами у сфері виробництва взуття. Вони, як ніхто інший, тонко вловлюють останні тенденції моди і враховують побажання клієнтів. Фірмове взуття з Італії – ознака вишуканого стилю, воно дарує комфорт і впевненість, підкреслює індивідуальність. Тож дуже приємно, що завдяки магазину Par-a-porter взуття з Італії стало настільки легко обирати і замовляти в Україні.

Марія ІВАНЮК-ТИМОФЄЄВА
для «Урядового кур’єра»