ПЛАН ДІЙ. Президент Віктор Янукович заслухав доповідь голови Івано-Франківської обласної держадміністрації Михайла Вишиванюка про стан справ у області, повідомляє прес-служба Президента. 

«Я доповів главі держави про результати роботи Івано-Франківської облдержадміністрації у 2011 році з виконання соціально-економічних завдань, що стояли перед областю, а також про плани ОДА в контексті завдань, які ставить Президент і які були озвучені на Комітеті економічних реформ», — сказав керівник регіону після зустрічі з Президентом.

Йшлося, зокрема, про реалізацію в області програми «Писанкове Прикарпаття». 2011 року  було проведено роботи над 410 об’єктами соціально-культурного призначення — зроблено середні та капітальні ремонти, побудовано нові об’єкти.

За словами Михайла Вишиванюка, торік багато уваги було також приділено технічному переоснащенню медичних закладів, насамперед придбанню медично-діагностичного обладнання.

Говорячи про плани на 2012 рік, голова ОДА зокрема зазначив, що на Івано-Франківщині розпочнеться реалізація програми з будівництва дитсадків. «У 2012 році у нас в планах здати 68 дитячих садочків», — сказав він.