КІНО. 2 жовтня в Одесі почалися зйомки нового фільму Кіри Муратової з робочою назвою «Кінопроби. Однокурсники».

У своєму двадцять першому фільмі Кіра Муратова виступає не тільки режисером-постановником, а й автором сценарію, «намагаючись розділити ці два начала в собі», і показати на противагу попереднім фільмам, щось не насичене побутом і деталями.

Герої фільму «Кінопроби. Однокурсники» ─ чоловік і жінка, які не зустрічалися багато років. Раптом опинившись у відрядженні в Її місті, Він вирішує зайти в гості ─ але не просто так, а щоб з порога спитати поради: як вчинити, якщо Він любить відразу двох жінок?

Історія виглядає комічною, але важко уявити, наскільки гротескною її може зробити Кіра Муратова.

Зауважимо, що практично вся творча група картини вже працювала разом на попередніх фільмах цього режисера: продюсер стрічки Олег Кохан, SOTA Cinema Group, оператор-постановник ─ Володимир Панков, художник-постановник ─ Євген Голубенко, художник з костюмів ─ Руслан Хвастов. Українська частина акторського ансамблю представленаВіталієм Лінецьким та Наталею Бузько, Георгієм Делієвим, Уттой Кільтер та Юрієм Невгамонним. Свій акторський талант в новий фільм улюбленого режисера також внесуть Рената Литвинова, Сергій Маковецький, Алла Демидова і Олег Табаков.