Жартівники-песимісти іронізують: мовляв, якби кількість людей, які піднімають чарку за здоров’я, істотно скоротилася, ми стали б найздоровішою нацією. Можливо, у цьому жарті є частина правди. Однак незаперечно й те, що рік у рік все більше наших співвітчизників переймаються своїм здоров’ям. Адже відомо, що воно передусім залежить від нас самих, від нашого способу життя, а вже потім від генів, стану довкілля, доступності та якості медичного обслуговування.

Щодо останнього, то з цим нині виникає чимало проблем. Медична реформа пробуксовує, кількість лікарняних закладів скорочується, медичні послуги дорожчають. Чи не тому дедалі більше людей роблять ставку на профілактику захворювань, їх раннє виявлення, на контроль за самопочуттям хворих та реабілітацію в домашніх умовах.

Нині мало кого треба переконувати у тому, що, зробивши певні процедури вдома, можна зберегти не лише час та нерви, а й зекономити купу грошей. Саме для тих, хто не готовий або ж не може чи не хоче витрачати час на транспортні проблеми на шляху до медзакладу, стояти в чергах та підхопити ще й чиюсь болячку, бігати з кабінету в кабінет і платити за послуги, у пригоді стане інтернет-магазин «Медтехніка».

Тут лояльна цінова політика, висока якість продукції, повноцінна фахова консультація, оперативність обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Однак найважливіше – широкий асортимент товарів. На сайті http://www.medtechnika.com.ua/ можна переглянути величезний каталог медичних товарів, які задовольнять найвибагливіші потреби потенційних відвідувачів лікарняних закладів.

В асортименті «Медтехніки» різноманітні тонометри, глюкометри, бандажі і корсети, інгалятори, зволожувачі повітря, іонізатори, аплікатори, масажери, лампи кварцеві, бактерицидні та інфрачервоні, милиці, інвалідні візки, медичні ліжка, біотуалети, компресивний трикотаж, товари для матері та дитини – усього не перелічити.

Завдяки такому розмаїттю продукції можна проводити необхідні профілактичні процедури у себе вдома, а за потреби обладнати аптечку чи навіть цілий профілактичний кабінет. Адже медичні прилади, куплені в цьому магазині, придатні як для домашнього використання, так і для профзакладів. Вони якісні й довговічні, сертифіковані, мають гарантію. До того ж від виробників, які зарекомендували себе на ринку як найкраще.

Скажімо тонометри нині купує кожна родина, яка дбає про здоров’я. Придбаний в інтернет-магазині «Медтехніка» тонометр дасть змогу швидко і легко виміряти артеріальний тиск, а також пульс. До того ж прилад зберігає у внутрішній пам’яті останні показники. Він має зручний універсальний манжет та встановлює максимально точний результат.

Не менш потрібний інгалятор, який служитиме для всієї сім’ї. Прилад з невеликим рівнем шуму та досить широким діапазоном препаратів для розпилення, сертифікований та з гарантією. Його можна застосовувати для інгаляції навіть маленьким дітям. Він легкий і компактний, його можна брати з собою в дорогу.

Великий попит мають бандажі (у магазині вони в широкому асортименті для всіх видів травм: до- і післяопераційні, для пологів тощо). Є значний вибір милиць підпахових для інвалідів, хворих та літніх людей, яким потрібна опора на плече, а також людей з ослабленими м’язами рук, які не можуть спиратися на кисть і ліктевий суглоб. Вони легкі, але міцні, адже виготовлені зі сталевого прокату. Підпаховики і ручки, віддаль між якими регулюється, зроблено з пресованої пластмаси.

Будь-який товар, придбаний на сайті medtechnika.com.ua (немає значення, купили ви термометр чи медичне ліжко з електроприводом за кілька тисяч гривень), однаково якісний та довговічний. Замовлення можна зробити онлайн чи за телефоном і оплатити в магазинах (у Києві їх аж 12), готівкою, банківським переказом, накладною проплатою через «Нову пошту». У столиці та області товар доправляють протягом 24 годин з моменту оформлення замовлення, в інших регіонах України – за 48 годин. Тарифи на доставку досить гнучкі.

Лариса МУДРУК
для «Урядового кур’єра»