РЕЄСТРАЦІЯ. Голова Державної податкової служби Олександр Клименко доручив регіональним підрозділам активізувати роботу із перереєстрації підприємців-«спрощенців», повідомляє прес-служба відомства.

«Йде останній тиждень із відведеного законом терміну. Ми з вами зобов’язані дати можливість вчасно подати заяви всім, хто бажає працювати за спрощеною системою оподаткування. Зараз це — наше пріоритетне завдання», — зазначив Олександр Клименко, звертаючись до своїх колег.

Разом з тим він позитивно оцінив вжиті заходи щодо створення сприятливих умов для підприємців. Подовження робочого часу податкових інспекцій, розміщення бланків документів у відкритому доступі в мережі Інтернет та активна робота консультантів ДПС дали змогу уникнути черг та організаційних незручностей, констатував керівник податкового відомства.

Він нагадав, що фахівці податкової служби прогнозують надходження найбільшої кількості заяв саме в останні дні реєстраційної кампанії: «Я прошу вас бути до цього готовими — за необхідності залучити додатковий персонал, ще раз публічно запросити підприємців до інспекцій тощо».