ЯЙЦЕ-РАЙЦЕ. Шоколадне яйце рекордних розмірів виготовили кондитери аргентинського курортного міста Сан-Карлос-де-Барілоче на католицький Великдень, який відсвяткували минулої неділі. Солодке диво створювали на центральній площі. На нього пішло 7 тонн
"Шоколадного гіганта" розбивали гумовим молотом. Фото ЕРА/ИТАР-ТАСС
Над виготовленням гігантського яйця працювало 27 кондитерів та 150 учнів кулінарних училищ цього міста. Протягом двох тижнів кондитери будували солодку скульптуру з квадратних шоколадних плиток із стороною в
Шоколадне яйце та його "батьки".
Творці шоколадного яйця висотою
Спочатку планувалося «розбити» яйце на Пасху в 11 годині ранку, проте в Південній півкулі тепле осіннє сонечко почало його плавити значно раніше. Так що організатори свята розпочали цю приємну процедуру раніше запланованого часу і роздали шоколадні плитки жителям і гостям Сан-Карлос-де-Барілоче.